+45 4279 4206 info@printbuy.dk

Grafiske løsninger

Vi er specialister i kampagner, der giver virksomheder større respons fra deres målgruppe.

Hos Printbuy.dk har vi mange års erfaring med grafiske produktioner, og kan tilbyde kampagner i større samt mindre oplag.

Vores fokus er bl.a. at optimere din opgave til den helt rigtige maskinkonfiguration, således vi kan levere dig den helt rigtige kvalitet og bedste pris på markedet.

Læs mere herunder omkring de forskellige grafiske ydelser vi kan hjælpe din virksomhed med.

Direct-Mails

Vi har mange års erfaringer med Direct-Mails og databaseprint, og kan derfor sikre din virksomhed succes med jeres kampagne via alle ydelser, der er nødvendige i en dm-kampagne.

Kuvertering og forsendelse

Lad os stå for din virksomheds frankering, kuvertering og forsendelse i forbindelse med dine brochurer, direct-mails mm.

Personaliseret markedsføring

Med personaliseret markedsføring sikrer vi din virksomhed større respons på din markedsføring. Vi er specialister i at sætte din kampagne op inklusiv tryksager, e-mails, websider, SMS, MMS mm.

Print on demand

Har du et katalog, brochure eller en manual, der løbende skal opdateres, kan din virksomhed med fordel drage nytte af vores print on demand. På denne måde undgår du forældede tryksager på lager.

Kataloger og Magasiner

Hvad enten du er til et katalog eller et magasin med limbunden ryg, hæftet ryg eller spiralryg, så kan vi hjælpe dig med både produktion af indhold samt trykningen.

Grafisk design

Lad os hjælpe dig med et flot grafisk design til din kommende tryksag. Vi har mange års erfaringer med grafisk design i forbindelse med grafiske produktioner.

NYHED

Bestil dine tryksager i vores nye onlineshop

I vores nye shop kan du bestille almindelige tryksager såsom Visitkort, Brochurer, Hæfter Foldere, Bannere, Plakater og meget andet. Vi har nogle af Danmarks laveste priser på tryksager og har åbent døgnet rundt.

Adresse

Slagelse afd.
Printbuy.dk
Merkurvej 2
4200 Slagelse

København afd.
Printbuy.dk
Flæsketorvet 68, 1. 
1711 København V.

Ring til os

+45 4279 4206

+45 6057 8814

 

Mail os

info@printbuy.dk